U bevindt zich hier: Startpagina » Vrijwilligers

Doe mee in het Repair Café!

Meldt je aan als vrijwilliger!

Repair Café De Lutte is een buurtinitiatief dat repareren promoot als alternatief voor weggooien. De initiatiefnemers organiseren elke 2e en 4e dinsdag van de maand een Repair Café aan het Pastoor Rudingpad 12 - 7587 AP De Lutte. Inwoners van De Lutte kunnen hier naartoe komen met hun kapotte spullen, om die ter plaatse, samen met vrijwillige reparateurs, weer in orde te maken. Repair Café De Lutte heeft nog ruimte voor meer handige vrijwilligers uit de buurt.

Repair Café De Lutte zoekt buurtbewoners met verschillende vaardigheden om tijdens de Repair Café-bijeenkomsten aanwezig te zijn als reparatiedeskundige. We zoeken vooral mensen die handig zijn met allerlei apparaten en voorwerpen. En die het leuk vinden om hun kennis te delen met buurtgenoten.

Ook hebben we ruimte voor mensen die handig zijn met computers en internet! We zoeken iemand om Repair Café De Lutte bijvoorbeeld goed zichtbaar te maken op Instagram, Facebook en Twitter.
Of wil je wat leren van techniek of i.d. zijn van harte welkom. Wij staan klaar om het een en ander te laten zien en uit te leggen. Zo kunnen we onze kennis met je delen.

Meer weten over het Repair Café? Kijk op de landelijke site Repaircafe.org en op deze website.

Aanmelden als vrijwilliger? Vul ons contactformulier in.

Tot ziens in het Repair Café!

Wij gebruiken cookies om onze website te optimaliseren en u de best mogelijke online ervaring te bieden. Door op "Alles accepteren" te klikken, gaat u hiermee akkoord. Geavanceerde instellingen